Blue Flower

(Детският център извършва партитата на територията на конната база)

Детски парти клуб „Бонго-Богносе намира сред чудната природа на Витоша в квДрагалевци.
Ул. Димитър Кантакузин 13А (бивша 3-та улица, до драгалевския стадион). Ние се занимаваме с организиране на рождени дни, различни партита за деца на възраст от 2 до 14 годиниКлубът разполага с:  180 кв.м. закрито оборудвано помещение като спортна зала със специално покритие на пода (татами), въжета за катерене (6 метра), възможност за преминаване на различни препятствия,въжена градина, въжени стълби по тавана и стените, голям батут (3.66м), боксови чували и ръкавици, лапи, лостове и щанги, гири, въжета за скачане . Открита част от 500 кв.м.за летните месеци с голям пясъчник, пързалки, люлки, въртележки, катерушки, въжена градина и открит басейн (3.70м) и мн. др.

 Ще има игри с топки за скачане и за замеряне, конструктори, въздушен хокей, тенис на маса, дартс, джаги и много други занимания.

 Детски парти клуб „Бонго-Бонго” разполага с свой зоокът. Многообразни животни правят компания на Вашите деца: пауни, фазани, гълъби, гугутки, джинки, зайци, таралежи, тигров питон (Клеопатра), папагали (голям Александър (Сашко), алпинеум с различни видове риби (рибата се разрешава да се лови с въдица), костенурки, раци, жаби, чинчили и мн. др. животни.

 

През цялото време с децата се занимават служители от детския център в компанията на превъзходните папагали – големия Александър (Сашко и малкия Гошко)

Родителите могат отделно от децата на спокойствие да си отдъхнат в нашата механа ( 150 кв.м) по край две камини на дърва, да поиграят тенис на маса, билярд, джаги,  дартс, да позабиват ножове и др. или навън под голям навес с барбекю. По не изморените родители могат да си играят с децата (всички съоръжения издържат и възрастните).

Работим със сладкарница Мая 5. За поръчки на торти и други сладкарски изделия на тел. 0877 530 160. www.maya-5.com , е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., управител Евтим Маринов тел. 0878 530 169. Внос на торти от друго място се заплаща 10 лв.

 

Имаме възможност да се докара конче или магаренце за езда на децата по време на партито от
конна база „София - Юг” www.zabavlenie.com

Тренировки:
Детски
 парти клуб „Бонго-Бонго" провежда тренировки за деца на различна възраст по VING CHUN, Taekwon-do WTF, ITF, по конна езда, забиване на ножове по системата СКАНФ (вълнообразно мятане на нож без въртене) и др.

За повече информация позвънете на посочените телефони

тел: 0898 263 593

 

 

children 12